Unboxing: Lacquester nagellakjes!

Jaaa, dinsdag besteld en vandaag binnen! Ik heb het natuurlijk over de Lacquester nagellakjes die ik heb besteld. De twee pareltjes zijn vandaag door de postbode bezorgd en ik heb het pakketje nog even dicht gelaten. Ik vond het namelijk tijd om mijn allereerste unboxing video op te nemen. Dus zie hier de unboxing van de Lacquester lakjes. :)

Wat vind je van m’n eerste unboxing video? Zal ik dit vaker doen, als ik weer wat leuks besteld heb? En ben je al benieuwd naar de swatches van de lakjes?! 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 1. Hoi Belinda,
  Ik zie dit nu pas! Wat ontzettend leuk :D
  Zit gewoon te glunderen…
  Lacquester spreek je naar believen uit als “lakster” of “lekster”. Lekker makkelijk.
  Heel erg bedankt voor het vertrouwen. En veel plezier met de lakken gewenst.

  Groetjes
  Caroline

  1. Hoi Caroline,

   Wat leuk dat je reageert!! :D Fijn dat je even opheldering geeft over het uitspreken van de naam, haha!
   De lakken zijn trouwens heel mooi! Ik ben nu al benieuwd naar je nieuwe collectie!! Al die sneak peeks op Instagram, haha.. ;) :D