Urban Decay Gwen Stefani palette ♥

Ohh met het palette die ik je zo meteen ga laten zien ben ik zo blij! Ik heb hem afgelopen zaterdag gekocht bij de ICI Paris XL en ik kon echt niet wachten om er mooie foto’s van te maken. Afgelopen zondag heb ik mijn camera erbij gepakt en heb ik dit pareltje gefotografeerd. Eerlijk gezegd ben ik best trots op de foto’s die eruit gekomen zijn… Kijk mee naar het Urban Decay Gwen Stefani palette. ♥

Dit palette is een limited edition. Online hadden ze hem al niet meer, maar in de ICI Paris XL winkel in de Lijnbaan Rotterdam hadden ze nog voldoende. Ik ging als een kind zo blij naar huis met het Urban Decay Gwen Stefani palette in het papieren tasje. Yay! Mijn tweede Urban Decay palette en wat voor één! Laat ik je maar gauw de foto’s zien.

Urban Decay Gwen Stefani palette

Urban Decay Gwen Stefani palette

Het Gwen Stefani palette is echt een prachtig doosje: wit met zwarte stippen en goud omrand. Prachtig! Ook het ‘label’ met UD Gwen Stefani erin is erg mooi. Het valt goed op in je make-up stash. Zo mooi! Het palette voelt zwaar aan, geen goedkoop plastic, maar echt kwaliteit. Je opent hem gemakkelijk en hij sluit goed vanwege de magnetische sluiting.

Urban Decay Gwen Stefani palette

Het palette bevat 15 oogschaduwkleuren. Mat, shimmer, koel en warm. Ook lichte kleuren, neutrale kleuren, opvallende kleuren en donkere kleuren. Van alles wat!

Urban Decay Gwen Stefani palette

Leuk detail op de spiegel.

Urban Decay Gwen Stefani palette

Urban Decay Gwen Stefani palette

Isn’t it pretty?! De kleuren zijn echt mooi. Je kan er zowel een neutrale ooglook mee maken, maar ook een wat donkere ooglook. Echt voor ieder wat wils!

Toen ik voor het allereerst dit palette zag vond ik de blauwe kleur maar niks. Maar later ben ik toch verliefd geworden op dit palette. De swatches zijn zo mooi en die blauwe kleur? Die moet ik maar gewoon opdoen. Hij kan prima als een pop of colour op m’n ooglid. Ik wil nog wel een keer een ooglook maken die ik met jullie deel. Ik heb zelf geen swatches gemaakt van het palette, maar als jullie die nog willen zien wil ik die wel maken.

Yup, ik ben onwijs blij met het Gwen Stefani palette. Echt een aanwinst voor mijn make-up collectie! Samen met mijn Naked 3 palette van Urban Decay is dit toch wel één van de mooiste palettes die ik heb.

Het Urban Decay Gwen Stefani palette is te koop bij ICI Paris XL en kost €52.

Wat vind jij van het Urban Decay Gwen Stefani palette? En welk Urban Decay palette staat nog op jouw wishlist?

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *