Urban Decay Naked 3 palette ♥

Eindelijk is ‘ie er dan. Ik heb het in februari besteld en anderhalve maand later is ‘ie eindelijk binnen gekomen. Ik heb het over het Urban Decay Naked 3 palette! Gekregen als cadeautje voor mijn verjaardag van mijn vriend, kwam ‘ie letterlijk een maand later (8 april) binnen en kon ik hem uitpakken. Ik ben als een kind zo blij met het palette! Maar wat een avontuur was dat zeg. Vandaag vertel ik er meer over en leg ik uit waarom ‘ie er zo lang over heeft gedaan. Uiteraard met foto’s!

Ik heb het palette besteld op de Britse webshop BeautyBay.com. Daar betaal je geen verzendkosten en ze hadden het palette tenminste op voorraad. Overal was ‘ie namelijk uitverkocht. Ik heb er in totaal met PayPal 55 euro voor betaald. De prijs die ze aangaven in Euro op de webshop klopt toch niet met de huidige valuta, dus houd daar rekening mee als je er besteld! Maar ach, ik had ‘m besteld en hij was tenminste naar mij onderweg! Beter dan een ticket boeken naar Londen of Parijs om hem daar te gaan kopen. Op de website van BeautyBay.com staat dat ‘ie binnen 5 tot 7 werkdagen bezorgd zou zijn. Maar.. helaas. Dat duurde bij mij toch wat langer dan verwacht…

Het palette raakte namelijk zoek in de post. Ik weet niet of het nou kwijt is geraakt bij de oversteek van Engeland naar Nederland, of dat PostNL hem kwijt heeft geraakt, maar hij was zoek. Het beleid bij BeautyBay is dat je 20 werkdagen (een maand dus!) moet wachten voordat je daar een klacht over kan indienen. Ik heb netjes een maand gewacht en 17 maart een mailtje gestuurd met dat het pakketje nog steeds niet binnen is. Ik kreeg een formulier toegestuurd die ik moest uitprinten, invullen, inscannen en terugsturen. Op het formulier kon ik gelijk aangeven wat ik nu wilde: mijn geld terug of een vervanging. Ik koos voor de vervanging, want ik wilde het Naked 3 palette nog steeds heel graag! Dezelfde dag nog heb ik het formulier teruggestuurd. Twee weken heb ik gewacht op antwoord en toen kreeg ik op 31 maart een mailtje met dat mijn klacht is verwerkt en dat het vervangende item zo spoedig mogelijk toegestuurd zou worden. En jawel! De dag erna – 1 april, geen grapje – kreeg ik de mail dat mijn pakketje verzonden was en een week later was ‘ie thuisbezorgd!

Urban Decay Naked 3 palette

Ik was zoooo blij! Het was het wachten zeker wel waard, want wat is het palette mooi! ♥ Ik heb die vrijdag meteen het palette gefotografeerd voor dit artikel en daarna een ooglook ermee gemaakt. De kleuren zijn mooi, de oogschaduw is zo zacht en brengt erg fijn aan. De looks die je kan maken zijn heel divers. Je kan gaan voor een onopvallende nude look, maar ook voor een opvallende party look. Sinds die vrijdag heb ik het palette bijna elke dag gebruikt om mij op te maken, ook overdag. Lekker experimenteren, heerlijk!

Zoals gezegd heb ik foto’s gemaakt, twee daarvan zie je hierboven al. Ik zal nu de rest nog even plaatsen. Als eerste het kartonnen doosje erom heen. Wat was ik al blij toen ik alleen nog maar het doosje zag tijdens het uitpakken, haha. ^^ Op de voorkant staat natuurlijk in gouden letter Naked 3, Urban Decay, samen met een foto van de oogschaduws die in het palette zitten. Maar ook op de zijkant staat met gouden letter Urban Decay Naked 3. En op de achterkant natuurlijk een kort verhaaltje, de namen van de oogschaduws en de namen van de 4 Urban Decay Eye Shadow Primer testertjes die erbij zitten. Ook staat de dubbelzijdige kwast afgebeeld op de achterkant van het doosje.

Urban Decay Naked 3 palette

Urban Decay Naked 3 palette

Urban Decay Naked 3 palette

Maar het moment waar ik, toen ik hem uitpakte, het meest naar uitkeek was om het palette uit het doosje te halen en deze te openen. Magisch! Het is een prachtig oudroze-kleurig doosje, met ribbels (volgens mij moet het een soort lint voorstellen) en heel groot met gouden letters er weer Naked 3 Urban Decay opgedrukt. De 3 staat er met een net meer sierlijker lettertype op dan de naam Naked. Prachtig! Het palette is verder niet groot, maar past goed in je hand. En dan het openmaken…

De oogschaduws zijn prachtig. Het loopt (uiteraard) van licht naar donker. Mat, maar ook shimmer. De kleuren gaan van wit naar roze, naar goud, naar taupe/bruin en de donkerste zwarte kleur met rode shimmer. Er is uiteraard een spiegel (op de foto’s nog voorzien van een plastic sticker en de dubbelzijdige oogschaduwkwast ligt voor de oogschaduws.

Urban Decay Naked 3 palette

Urban Decay Naked 3 palette

Urban Decay Naked 3 palette

Urban Decay Naked 3 palette

De kleuren zijn echt prachtig! Ik heb natuurlijk al zo mijn favorieten en kleuren die ik vaak gebruik. Vooral omdat ik elke dag een beetje een natuurlijke onopvallende look wil maken voor naar mijn werk. Dan worden die vanzelf favoriet natuurlijk. Maar er zijn ook nog kleuren die ik nog niet heb uitgeprobeerd, of kleuren die ik nog niet zo vaak zo snel gebruik.

Favoriet zijn in ieder geval de kleuren: Limit, Nooner, Liar en Factory. Ook vind ik Blackheart ook echt een mooie kleur! Maar omdat het de donkerste kleur is, heb ik die nog niet vaak gebruikt. Wel natuurlijk in het weekend om even flink uit te pakken, haha.

Wat mij wel opvalt is dat de kleuren allemaal erg goed bij elkaar passen. Je kan ze allemaal met elkaar combineren, dat heeft Urban Decay erg goed gedaan! Ik ben trouwens ook wel blij dat ze matte kleuren hebben toegevoegd, want ik heb ontdekt dat ik daar onwijs fan van ben. Ik vind het mooi om Limit op mijn ooglid aan te brengen, Nooner in de arcadeboog en dan Liar als een lichte shimmerkleur in een V bij de buitenste ooghoek. Wauw! ♥

Ik heb geen swatches gemaakt van de oogschaduws, ik weet niet of hier nog behoefte aan is? Laat het maar even weten! Als jullie die graag willen zien, dan ga ik ze alsnog maken en plaatsen. :) Voor de rest heb ik nog even wat foto’s van de oogschaduws, om het af te leren:

Urban Decay Naked 3 palette

Urban Decay Naked 3 palette

Dat was het Naked 3 palette avontuur! Het heeft dus anderhalve maand geduurd, maar nu geniet ik optimaal van het palette. Ik vond ‘t het wachten absoluut waard en ik vind het een prachtig palette. Erg divers, je kan er echt alle kanten mee op!

Ook wil ik even zeggen dat BeautyBay.com een top service heeft. Ondanks dat mijn palette kwijt is geraakt in de post, hebben ze mij goed geholpen. Het e-mailcontact was prettig en ze hielden mij goed op de hoogte. Jammer dat je een maand moet wachten om een klacht in te dienen, maar ik snap het wel. Dus wil je het Naked 3 palette nog hebben? Neem dan zeker een kijkje bij BeautyBay.com! :)

Wat vind jij van het Naked 3 palette? En wil je er nog swatches van zien, of ooglooks? Laat het maar even weten in de reacties!

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Jaaaa hij is zooo mooi he! Ik heb hem ook via Beautybay.com besteld en bij mij duurde het ook langer dan aangegeven, maar gelukkig niet zo lang als bij jou! Wat balen zeg, dat je zo lang hebt moeten wachten. Maar dan heb je er wel des te meer naar uitgekeken natuurlijk :D Veel plezier ervan!

    1. Jaaa het was het wachten wel waard haha! Ik kwam elke dag verwachtingsvol thuis en toen ik het juist niet meer verwachtte, was ‘ie er opeens! Leuke verrassing haha. Gelukkig dat jij niet zo lang hebt moeten wachten. :D Jij natuurlijk ook veel plezier haha! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *