Vakantie naar Center Parcs

Vakantie naar Center Parcs

Toen ik mijn vakantie doorgaf op het werk, leek het nog ver weg. Ik had ook geen echte vakantieplannen gemaakt. Geen vliegticket naar een warm, exotisch land geboekt, om daar aan een wit strand met palmbomen en een cocktail in de hand te genieten van een lekker zonnetje. Nee, ik had nog geen idee wat ik zou gaan doen in mijn twee weken vrij zijn. Totdat ik ongeveer een maand geleden dacht: nu is het tijd om iets te bedenken! Waar willen we heen? We wilden wel naar dat warme, exotische land, maar of de portemonnee dat kon veroorloven: nee. We besloten een weekje naar Center Parcs te gaan.

Vakantie 2016

Ik ben nog nooit naar Center Parcs geweest, maar wat ik van verhalen hoor is het een goede vakantie binnen Nederland. Wij gaan naar Center Parcs Het Heijerbos, vlakbij Nijmegen, aan de Duitse grens en ik heb er zin in! Ik heb de weken en dagen afgesteld en nu is het bijna zover. Koffers zijn al ingepakt en de reisplanning is gemaakt. We zitten zo’n drie uur in de trein, dan nog een stukje met de bus en dan lopen. Geen auto voor ons, maar met het OV. Daar begint de vakantiepret! Ik neem vier boeken mee. Niet alleen voor de reis (ik vind het zo fijn om een boek te lezen in de trein), maar ook voor daar. Ontspannend een boek lezen in het huisje, heerlijk!

Het klinkt misschien suf, vakantie naar Center Parcs, maar het maakt mij niet uit. Het is een change of scenery, precies wat ik nodig heb. Ik neem trouwens ook drie bruisballen en een bubble bar van Lush mee, om te genieten in het bad! Thuis hebben we geen bad, dus op vakantie ga ik er eens extra van genieten. Wat er verder op de planning staat in Center Parcs: zwemmen (hallo, heb niet voor niets nieuwe bikini’s gekocht), zonnen (als het zonnetje gaat schijnen dan!), stukje fietsen (waaronder een stukje van Duitsland verkennen), wandelen (heerlijk!) en genieten van de natuur (zonder internetverbinding). Niets moet, alles mag! De ultieme relax vakantie.

Ook weer iets wat ik van mijn lijstje met doelen voor 2016 kan afstrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top