NOTW: Valentijnsdag nail art ♥

Nog twee dagen wachten en dan is het weer Valentijnsdag! Niet iedereen waardeert deze dag, maar ik houd er op zich wel van. Natuurlijk kan je je lief elke dag verwennen en elke dag samen wel iets leuks doen, maar toch.. Ik zelf doe er niet zoveel aan met mijn vriend, maar dat komt ook voornamelijk omdat we over anderhalve maand alweer ons 3-jarig jubileum hebben, dus ja.. Maar! De dag van de liefde kan je niet ongemerkt voorbij laten gaan, ook al heb je geen lief om deze dag mee te delen. Ik heb het natuurlijk over je nagels! Zie hier mijn Nails of the week, geheel in het teken van Valentine’s Day 2014. ♥

NOTW: Valentijnsdag nail art ♥ NOTW: Valentijnsdag nail art ♥

Dit zijn mijn valentijn nagels! Ik ben zeer blij met het resultaat. :) Ik heb op elke nagel een ander design gemaakt, dat vind ik leuk en speels! En het is weer wat anders dan op elke nagel hetzelfde. Je kan elk design natuurlijk ook los van elkaar als accent nagel gebruiken. Of natuurlijk op elke nagel één design, maar ik vind dit altijd wel leuk staan!

Laat ik eens uitleggen wat ik gemaakt heb en hoe ik dat gedaan heb. Zoals je ziet heb ik op elke nagel een ander basiskleur gebruikt: van licht naar donker – of andersom, haha hangt er vanaf hoe je het bekijkt. ;) Ik zal hieronder ook nog een lijstje maken met de nagellakken die ik heb gebruikt.

NOTW: Valentijnsdag nail art ♥

Duim: hartje in french manicure style
Ik heb een lichtroze basis gebruikt en daaroverheen met een rode nagellak de bovenkant van een hartje gemaakt. Dit heb ik gewoon met het kwastje zelf gedaan. Ik heb het kwastje halverwege op mijn duim gezet en een streep een beetje schuin naar beneden getrokken. Dan krijg je een bolling. Ernaast heb ik nog zo’n streep gezet en dan krijg je dus de twee bollingen van het hartje! :) Het heeft wat weg van een french manicure, maar dan in valentine’s style haha.

Wijsvinger: hartje
Op mijn wijsvinger heb ik een roze basislaag aangebracht. Daarboven heb ik met donkerrood een hartje gemaakt. Dit deed ik eerst met een klein nail art kwastje, om de vorm te maken. Ik ben daarna verder gegaan met een dottingtool. Met stippende bewegingen heb ik het daarna ingevuld/ingekleurd.

Middelvinger: glitters everywhere!
Mijn middelvinger heb ik voorzien van een rode nagellak als basis. Daar overheen heb ik een grove glitterlak aangebracht. Ik heb twee laagjes gebruikt, zodat het wel wat dekkender is, maar niet té. Glitters mogen ook met valentijnsdag natuurlijk niet ontbreken. :D

Ringvinger: little pink Minnie Mouse hearts
Voor mijn ringvinger heb ik eerst een donkerrode nagellak als basis aangebracht. Daarna pakte ik er een O.P.I. lakje bij uit de Minnie Mouse collectie: Nothin’ Mousie ‘Bout It. Dit is een roze glitterlakje met grote hartjes erin. Deze zijn trouwens behoorlijk lastig om uit het potje op je nagels te krijgen. Ik heb met deze glitterlak eerst een laagje van de shimmer/glitters aangebracht. Daarna heb ik al scheppend de hartjes op mijn kwastje gewipt en daarvan drie op mijn nagel aangebracht. Toen nog een laagje van de shimmer/glitters en klaar!

Pink: little pink hand made hearts
Op mijn pink heb ik een zwarte nagellak met een lichte rode glans aangebracht. De rode glans is niet echt te zien, maar goed… Met de roze nagellak heb ik hartjes gezet. Dit deed ik met een dottingtool. Ik zette een stip en trok deze langzaam naar beneden met de dottingtool, terwijl ik langzaam met de dottingtool omhoog ging. Ernaast zette ik nog een stip en trok die naar het einde van de eerste stip. Ik weet niet of ik het zo een beetje goed uitleg, haha. Maar hopelijk klinkt het logisch als je de foto erbij ziet. Als iets onduidelijk is moet je het maar even zeggen, dan maak ik er misschien een filmpje van. :)

NOTW: Valentijnsdag nail art ♥

Gebruikte nagellakjes (op volgorde van gebruik):

Houd er rekening mee dat sommige Catrice lakjes niet meer in het assortiment zitten!

Hoe zien jouw nagels eruit? Zijn ze al gereed voor Valentijnsdag? :) En doe jij aan Valentijnsdag? Ga je wat leuks doen met je lief? Of met vriendinnen?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *