Valentine’s Day Nails ♥

Het is je vast niet ontgaan: morgen is het Valentijnsdag! Ik heb daarom vandaag mijn nagels gelakt met een leuke Valentine’s Day nail art. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder. :)

Dit is hem dan. Ik heb mijn nagels eerst gelakt met een (zeer) lichtroze nagellak. Daar overheen een glitterlakje. Daarna heb ik schuin over mijn nagel een roze kleurtje gelakt. Ernaast nog een lijntje met een wat lichter kleur roze. Om het geheel af te maken (in de stijl van de liefde natuurlijk) heb ik er nog een wit hartje naast gemaakt. Met behulp van de dottingtool en een dun nail art kwastje. Eerst twee stipjes naast elkaar en met het kwastje heb ik er het puntje (de onderkant) van het hartje gemaakt.

Gebruikte nagellak:
Essence limited edition Crystalliced 02 Ice Crystals On My Window
Essence Colour & Go 04 Space Queen
Catrice 480 Miss Piggy Reloaded
HEMA Long Lasting Nail Polish nr 84
Essence limited edition 50’s Girls Reloaded 01 Ahoy!

Ik vind het een zoete lieve nail art geworden. Geschikt voor Valentijnsdag, of als je gewoon verliefd bent. :) De kleuren combineren goed bij elkaar. Allemaal roze natuurlijk. ;) De glitters maken het ook wat mooier en leuker dan een ‘kaal’ kleurtje.

Wat vind jij van mijn Valentine’s Day nails? Doe je trouwens aan Valentijnsdag of laat je het (stilletjes) voorbij gaan?

Ik heb zelf mijn beste vriendin en mijn vriend een kaartje gestuurd. Verder doe ik niet aan cadeautjes of zoiets. Verwennen door bijvoorbeeld te koken, of lekker eten in huis te halen, bedienen, etc. doe ik wel! :)

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties