Verjaardagscadeautjes & Primark Shoplog Maart 2014

Ik was afgelopen zaterdag jarig! :) Ik ben 26 jaar geworden en ik heb het uiteraard uitgebreid gevierd. Op zaterdag kwamen mijn vriendinnetjes langs en zondag kwam familie langs. Ik heb twee kwarktaarten gemaakt (eentje voor zaterdag en eentje voor zondag) en cakepops gebakken. Verder serveerde ik ook nog mini tompoucen, gewoon gekocht in de supermarkt. Het was super gezellig en ik ben onwijs verwend! Ik vond het wel leuk om mijn verjaardagscadeautjes te showen in een filmpje. Plus… mijn Primark aankopen! Ik heb namelijk een Primark cadeaubon gekregen van mijn vriendinnen en die ben ik afgelopen maandag meteen maar gaan spenderen! ;) Zie hieronder mijn geshopte en gekregen spulletjes.

Ik zal verder ook nog wat fotootjes laten zien van mijn verjaardag. ^^

Cakepops!

Hier een foto van de zelfgemaakte cakepops! Ik had nog een pak van deze mix in de kast staan. Die kwam uit de goodiebag van de Beautygloss Party! Het enige wat ik nodig had voor het pak was een ei en boter. Nou, lekker makkelijk! Het was even priegelen, want de gesmolten chocolade werd wel snel weer hard, maar het is gelukt. En belangrijker: ze smaakten heeeerlijk! Ik ga hem zeker opnieuw kopen. Het is van Dr. Oetker, mocht je het ook willen proberen. :)

Birthday look

Hier een fotootje van mijn verjaardagsoutfit en -look! Ik heb kledingstukken aan die ik eigenlijk niet zo vaak aandoe, zoals het rokje en mijn vestje. Het rokje is een kokerrok, erg strak, maar benadrukt goed mijn vrouwelijke curves. En het jasje.. daar zijn de mouwen iets te kort van, haha oeps! Maar ik heb ze gewoon omhoog gestropt, dat staat best leuk. Verder heb ik een best neutrale ooglook gemaakt met bruin tinten en verder een dun zwart lijntje boven mijn ogen. En! Mijn haren heb ik gekruld. I love curls! Ze zakken alleen wel snel uit, maar ach, dan hou ik slagen over in mijn haar. Kwarktaart

Mijn vriend sneed de kwarktaart aan en heeft er daarna Happy Birthday kaarsjes ingezet. Ik houd van kwarktaart, vooral de aardbeiensmaak! Ik maak die nu al sowieso 4 á 5 jaar elke keer met mijn verjaardag. Het is zo’n lekkere taart en erg makkelijk, want je hebt er geen oven bij nodig. :) Ook dit pak komt van Dr. Oetker.

Verjaardags yummies

Hier nogmaals mijn verjaardags yummies op één foto. Cakepops en kwarktaart! De cakepops serveerde ik op zaterdag aan mijn vriendinnen en die gingen die avond ook op. Ze vonden het heerlijk! Ook de kwarktaart viel in de smaak, niet alleen bij mijn vriendinnen: ook op zondag ging de tweede kwarktaart helemaal op. Ik mocht mijn kleine lieve nichtje Eva ook nog een stukje kwarktaart te eten geven, en ohh, wat smulde ze daarvan! ♥

Verjaardag 2014

Nog even een sfeerfotootje van het huisje. Slingers (en ballonnen, maar die staan niet op de foto), verzameling cadeautjes op tafel en een nieuwsgierige, lieve kat. ♥

Samen met kleine lieve Eva

Ik zei het al, zondag kwam familie langs. Mijn ouders, de oma van mijn vriend, mijn zusje, haar vriend én hun lieve dochtertje, mijn nichtje Eva kwam langs! Wat is ze gegroeid sinds de laatste keer dat ik haar zag. En wat is ze lief! En schattig! En ondeugend! Hier een fotootje toen mijn zusje net gearriveerd was en ik Eva even beet mocht houden. Zie haar lieve koppie, al denkend: wie is zij nou? Later komt ze erachter dat ik haar verwennende tante ben, die haar lange vingers geeft en kwarktaart voert. Dat lust ze wel! En aan het eind van de dag begon ze te stralen toen ik na een wc bezoek weer terug in de woonkamer verscheen. Ahh, wat een dotje. ♥

Samen met kleine lieve Eva

Nog even een fotootje van Eva, mijn vriend en ik. Zie je het verschil met de foto erboven? Deze is genomen vlak voordat ze weer vertrokken. Ze is helemaal weg van ons en ik ben helemaal weg van haar! ♥

Geshopt bij de Primark!

En het laatste fotootje is van afgelopen maandag. We zijn dus naar de Primark geweest en zijn daar goed geslaagd met kleding. Met twee grote tassen vol kwamen we terug. Eenmaal alles in de kast gestopt en gehangen was Damon ook helemaal in zijn nopjes met zo’n lege Primark tas. Hij is al omgetoverd tot nieuw huisje en Damon was vandaag ook al bezig met de verbouwing. Al krabbend aan de binnenkant van de tas dénk ik dat hij bezig is met een nieuwe inbouwkeuken. Maar het kan ook zo zijn dat ‘ie zijn huisje gewoon aan het slopen is… wie weet!

Dat was even kort samengevat mijn verjaardag in 8 fotootjes. Ik ben onwijs verwend en ik heb onwijs genoten, van alle lieve mensen om mij heen en van alle lieve cadeautjes, berichtjes, kaartjes, whatsappjes, etc. ♥ Dank jullie wel! :)

Wat vind jij van mijn Primark aankopen? En ben je al benieuwd naar wat ik volgende week nog meer ga halen?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk