Vlog 16 december 2014

Ik vond het vloggen de vorige keer zo leuk dat ik besloot om gisteren weer een dag uit mijn leven op camera vast te leggen! Ik heb onverwachts een weekje vrij (hoewel ik nu wel een mailtje heb gehad dat ik morgenochtend toch nog even kan komen werken), en ik heb het er de eerste dag ervan genomen: eerst lekker uitgeslapen en daarna het huisje schoongemaakt. Ik ging ook nog even boodschappen doen en daarna aan de slag met mijn nagellakjes. Ik gooide alles op mijn bed, ging ze eerst tellen en daarna uitzoeken. Wat een klus! Je ziet het allemaal in mijn vlog. Veel kijkplezier! :)

Liefs,
Belinda ♥

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 1. Was weer leuk om te zien, en wat een berg nagellak heb jij zeg, Misschien een leuk rekje aan de muur als je ruimte te kort hebt.Het is maar een ideetje.
  Vloggen vind ik altijd leuk om te zien, dus wanneer jou het uitkomt helemaal leuk. Met de feestdagen lijkt het me helemaal leuk. :))

 2. Deze Vlog was weer helemaal leuk!

  Had “gehoord” dat de kerstverlichting van de kerstboom in Culemborg zo lelijk was.
  Maar zo erggg!!! Jeetje om je dood te schamen.
  Ze hebben het gelukkig weer hersteld.

  Vlog van de feestdagen? Goed idee!!