Vlog 18 augustus 2016

Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst gevlogd heb. Ik heb het afgelopen zaterdag geprobeerd, maar het zijn uiteindelijk meer sfeerbeelden geworden dan echt een vlog. Dus deze donderdag, een gewone werkdag, naja, niet super gewoon, maar ik moest ‘gewoon’ werken, heb ik vastgelegd op camera. Benieuwd hoe mijn werkdag er ongeveer uitziet? Zo dus. :) 

Ik ben benieuwd naar jullie mening. Wat vinden jullie van dit soort video’s? Deze vlogs? Ik heb niet zo’n interessant leven, maar wél een realistisch leven, waarin er gewoon gewerkt wordt in een kantoor waar je niet kan filmen. En dat als je thuiskomt, je wat eet, jezelf even vermaakt en daarna weer gaat slapen. Laat maar weten wat jullie ervan vinden! :)

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *