Vlog 5 december 2014

Het is even geleden dat ik gevlogd heb en het leek mij wel weer leuk om een dag uit mijn leven te filmen. Dit heb ik afgelopen vrijdag dus gedaan. Ik moest een ochtendje werken en daarna had ik weekend! De missie voor vrijdagmiddag was: een kerstboom vinden. Verder op de planning: kerstversiering halen, boodschappen doen, sporten en Netflix. Ik hoor in de comments wel of je meer vlogs wil zien. :) Ik vond het eigenlijk best wel weer leuk om zo’n dag uit mijn leven te filmen, haha. Veel kijkplezier!

Liefs,
Belinda ♥

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Weer genoten van jou filmpje, altijd leuk om te zien hoe andere leven. Zeker voor herhaling vatbaar. En je hebt een leuke vriend :)
    Is het nog gelukt om een kerstboom te vinden? bij bouwmarkten en tuincentrums is er genoeg keus en aanbiedingen. Ook leuk om te zien hoe je jou huisje in kerststijl inricht en boom optuigt.

  2. heerlijk om deze vlog te kijken, ik moest wel lachen om het googlen om een kerstboom, ( ik had zoiets van: je breekt je nek vast over de kerstbomenverkopers in Rotterdam, kan niet missen in de buurt waar jullie wonen)…Ook moest ik erg grinniken over jullie “bovenop het nieuws poes”..Ook onze poezen zitten overal directbij als er iets ritselt…echt grappig dat haast alle poezen dat doen…leuke vlog!
    groetjes petra