Vlog: Dag uit mijn leven

Ik heb vandaag een superlang filmpje voor je! Ga er lekker voor zitten, kopje thee en wat lekkers erbij (hé, het is weekend! Mag best) en enjoy! Het filmpje is een vlog. Je krijgt namelijk een kijkje in mijn leven. Ik heb donderdag (27 februari) de hele dag gefilmd wat ik allemaal gedaan heb. Niet dat ik een heel spannende dag had, in tegendeel: beetje huishouden, filmpje monteren, katten vermaken, koken.. Maar ik vond het wel leuk om te doen. Zo heb je een idee wat ik zoal doe op een vrije dag. Je krijgt ook meteen een kijkje achter de schermen wat betreft bloggen! :) Het filmpje is echter wel wat lang geworden, zoals ik al zei. Hij duurt 22 minuten, oeps! Da’s gewoon een Friends-aflevering, haha. Dus… Zit je er klaar voor? Veel kijkplezier!

Wat vind jij van de vlog? Moet ik dit vaker doen? Heb je nog tips voor mij wat betreft vloggen? Ik ben er niet zo supergoed in.. haha. En hoe ziet bij jou een vrije dag eruit? Hoe besteed je je tijd? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Ah, het is een leuke vlog geworden! Wel vervelend dat je nu thuis zit, of nouja, aan de ene kant wel lekker maar aan de andere kant wil je ook gewoon werken, denk ik. Damon is trouwens wel echt een schatje zeg, en de logeerkat heeft een supergrappig geluidje haha awh.