Vlog: GTST Live 2013

Maanden van te voren had ik de kaartjes al besteld, bij de voorverkoop zelfs – omdat ik al eens bij een GTST Live event was geweest. En gisteren was dan eindelijk de dag aangebroken. Ik reisde naar Amsterdam (zat 1 uur en 15 minuten in de trein) om de eerste aflevering van het 24e seizoen te bekijken (don’t worry, ik laat niets zien). Plus natuurlijk de cast op het podium te zien! En omdat het event ditmaal in dé GTST studio’s zelf is, was ik erg benieuwd wat ze voor soap-magie gingen laten zien… Ik was aanwezig bij de middagshow. Benieuwd geworden naar deze spannende dag? Ik heb uiteraard mijn camera meegenomen en heb gevlogd! Veel kijkplezier. :)

[Edit 14 sept: Vanwege auteursrechtschending was mijn vorige video verwijderd, maar ik heb de beelden van de show weggehaald en de video weer opnieuw geüpload. :) ]

Was jij er ook bij en welke show dan? Wat vond jij ervan?! 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Hee Belinda, Wat een leuk filmpje! En wat stond je dichtbij zeg, echt ontzettend goed zicht had je op het scherm ,en de acteurs.

    Ik heb de show ook gezien, die van 11:15, en ik zat ergens op rij 28 ofzo, maar het was heel erg leuk, en zeker de moeite waard bij te wonen!

    Je hebt wel echt geluk gehad dat je dat van die opkomst hebt kunnen filmen, meeste mensen die ik zag, hadden hun camera eindelijk gepakt, en toen waren ze al klaar :p hahaha!