Vlog: Op bezoek bij Eva ♥

Gisteren was het zover: ik ging op bezoek bij mijn kleine nichtje Eva. Mijn zusje is afgelopen woensdagavond bevallen van dit prachtige meisje. Ik moest de afgelopen week ‘s avonds werken, maar zaterdag kon ik haar dan eindelijk in het echt zien. Uiteraard had ik al wel een fotootje gehad, maar dat is toch niet hetzelfde als in het echt zien. Ik heb gisteren natuurlijk mijn camera meegenomen en heb alles vastgelegd. Niet alleen voor jou als blogbezoeker, maar ook mezelf, m’n zusje en voor de kleine Eva als ze opgegroeid is. Kijk mee naar mijn mooie nichtje! Ik heb dit filmpje met veel plezier bewerkt. ♥

Is het geen plaatje? ♥_♥ Ben je zelf ook al tante/oom? Hoe voelt dat voor jou? Voor mij voelt het best volwassen; opeens weer een nieuwe stap in mijn leven met nieuwe verantwoordelijkheden. Maar ik ben er wel klaar voor. :) 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

  1. Ooh wat een shatje :) In de famillie is april ook een meisje geboren :D Beetje toeval.

  2. eva is bijna een half jaar en het gaat goed met haar ze heeft al 4 tanden wilt gaan kruipen maar dat lukt niet