Voor de derde keer verhuizen!

In nog geen jaar tijd ben ik nu al bijna drie keer verhuisd. In juni verhuisde ik voor de tweede keer, van Rotterdam naar Vlaardingen. Ik woon daar nu anti-kraak. Op zich prima; huur is niet zo duur. Maar ik smachtte toch wel naar echt een eigen plekje. Een huisje die ik helemaal eigen kan maken en waar ik zelf kan bepalen of ik eruit ga of niet. Niet dat Ad Hoc kan zeggen: je moet er binnen een maand uit, want het wordt gesloopt/gerenoveerd/verkocht. En dat moment, van een vast huisje, is nu aangebroken. Ik verhuis naar Rotterdam!!

Sleutels Rotterdam

Ik ben zó blij! Ik kan ook echt niet wachten op de grote verhuisdag. Er moet nog veel gebeuren. De vloer moet er nog in, nog een derde laagje verf op de muren en natuurlijk nog inpakken!

Pas een week en drie dagen geleden heb ik de sleutels in ontvangst genomen. Afgelopen weekend hebben we het huisje geverfd: op vrijdag het eerste laagje en zaterdag het tweede laagje. Gewoon een witte kleur, dan kan ik altijd nog bepalen of ik een muur een andere kleur verf of behang erop plak. Zondag waren we zó ongelooflijk brak. Dus dat was een lekker rustig dagje.

Volgend weekend gaan we waarschijnlijk de vloer erin leggen – mooi grijs laminaat ♡ – en misschien het derde laagje verf. En het weekend erna, de 12e (als het allemaal goed gaat) is het zover: it’s moving day! ^^

Laat ik eens vertellen over het huisje. Het is een 2-kamerappartement, met een open keuken. Ik woon op de eerste verdieping en heb geen balkon. Maar wel mooie grote ramen! Het huisje is helemaal gerenoveerd: dubbelglas, goed geïsoleerd, energie A-label, combi CV-ketel, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, wanden nieuw. Alles! Vandaar dat de muren ook geverfd moest worden omdat het nog niet geverfd was.

Ik woon binnenkort weer in Rotterdam! Niet in Alexander, waar ik voor het eerst naartoe verhuisde, maar wel in Noord. Lekker dichtbij het centrum en mijn werk. :)

Ik ben super blij en kan echt niet wachten om erin te zitten. Nog even geduld… En flink inpakken!

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Wat fijn voor je dat je nu echt een plekje voor jezelf krijgt!! :-)
    Alvast heel veel succes met alles en veel verhuisplezier!

  2. Ik las het al op Twitter, leuk! Je verhuist inderdaad wel heel veel haha maar ik snap wel dat je iets meer vastigheid wilt. Is dit nog wel huur?

    1. Ja dit is nog steeds huur! :) Kopen dat doe ik nog eventjes niet. Misschien als ik een vaste baan heb en uitgekeken ben op dit huisje! Duurt dus nog wel eventjes ^^

  3. Wat super zeg! Eindelijk een plekje en géén anti kraak meer! Wat moet dat heerlijk en een opluchting zijn voor je vriend en jij. Gefeliciteerd Belinda, en ik wens je een heel fijne tijd toe in Rotterdam weer, in je huisje!