Voorbereiden voor de Beautygloss Party 2014

Ik ben vorig jaar geweest en ik ga ook dit jaar weer. Ik heb het natuurlijk over de Beautygloss Party! De kaartjes had ik vorig jaar december al besteld en na lang wachten is het dan bijna zover: aanstaande zaterdag stroomt de Beurs van Berlage weer vol met Beautyliefhebbers voor alweer de vierde BG Party. Ik heb er onwijs veel zin in! Maar.. wat doe ik aan? Welke schoenen? En wat doe ik met mijn haar? Welke make-uplook doe ik op? En welke nagellak past het best bij mijn outfit? Whaaa… de voorbereidingen!

Oké, misschien weet ik stiekem al een hoop. Ik weet al wat ik aan ga doen, namelijk het koraalkleurige Primark jurkje die ik laatst heb gekocht met de Primark-cadeaubon van m’n vriendinnen. En ik weet ook al dat ik géén hakken aan doe terwijl ik nog onderweg ben naar de party, maar dat ik het gewoon houd bij platte schoenen. Maar verder… Ik weet het nog niet!

Ik denk dat ik mijn make-up redelijk neutraal houd, want je kan je laten opmaken op de party. Ook kan je je haar laten doen, onder andere bij Andrélon. Dat wil ik eigenlijk ook graag doen! Wat betreft mijn nagels: ik denk dat ik ze in een koraalkleur lak, dat past wel goed bij mijn jurkje. Of moet ik het in een andere kleur lakken? Hmmm… ik twijfel nog!

BG Party 2014 Paris

Wat ik verder nog meeneem is mijn filmcamera. Ik ga het natuurlijk weer vastleggen in een vlog! Dat is ook de reden dat ik gewoon mijn grote H&M shopper meeneem als tas. Daar past het allemaal wel in, haha. Niet alleen mijn camera, maar natuurlijk ook de aankopen die ik op de party ga doen. Oh, dat herinnert mij eraan dat ik ook niet moet vergeten om contant geld mee te nemen, want ondanks dat je bij sommige stands ook kan pinnen, is het wel zo handig om wat geld bij je te hebben om die goede aanbiedingen te scoren. ;)

Oef, ik ben zoo benieuwd hoe het er dit jaar uitziet. Vorig jaar was het best druk, maar wel onwijs gezellig! Er was overal wel wat te doen en te zien. Zijn er nog bezoekers van mijn blog die ook naar de BG Party gaan? Hoe gaat het bij jou wat betreft de voorbereidingen? Weet jij al wat je aandoet, hoe je je opmaakt, wat je met je haar doet, etc? Ik ben heel benieuwd!

Beautygloss Party 2013 Vlog

Ohh, zo spannend, bijna zaterdag! Ik heb er onwijs veel zin in!! :)

Heb jij misschien nog tips voor mij, wat ik qua outfit nog kan doen, of make-up/haar tips? Laat het maar weten in de reacties, altijd fijn om te horen. 

Liefs,
Belinda ♥

Bron foto’s: Beautygloss.nl, uiteraard. :)

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Jaaa ik ga er ook naar toe, heb er zoveel zin in!
    Het thema heeft met Parijs te maken, dus ik doe een shirtje aan met Paris erop, die had ik nog toevallig haha. Verder doe ik denk ik gewoon een rokje aan, en roze lippenstift en een neutrale ooglook.
    Weet jij al wat je aan gaat doen?

    Btw ik vond je site toen ik google-de op foto’s van het HU logo, je nail art stond erbij, super leuk gedaan :D Je hebt een volger erbij in ieder geval :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *