Diergaarde Blijdorp

Vandaag ben ik naar Diergaarde Blijdorp geweest! Samen met mijn vriend, zijn moeder en zijn oma zijn we naar de Rotterdamse dierentuin gegaan. Uiteraard heb ik mijn camera meegenomen en ik heb lekker veel gefilmd. In totaal staan er nu 117 video-bestanden(!) op mijn computer, te wachten totdat ik hen ga monteren in een leuke Blijdorp-vlog. Maar voor nu geef ik je vast twee voorproefjes…

Dit filmpje is opgenomen na de vrije vlucht voorstelling. Super leuk om al die vogels te zien vliegen en ook erg leuk om meteen meer informatie over deze dieren te horen. In dit filmpje zie je hoe ik een kaketoe een muntje geef. De kaketoe is zo getraind om het muntje aan te pakken en in de ton te stoppen. Super leuk!

 

En voorproefje twee is het olifantje die vorige week zaterdag is geboren! Hij is geadopteerd door haar tante, omdat de moeder zich niet meer ontfermde over het nieuwste telg, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk. De kudde olifanten vonden het op een gegeven moment tijd om de baby aan de bezoekers te laten zien. Onwijs schattig, niet waar? :)

 

Ben je al benieuwd naar mijn vlog? Morgen ga ik hem bewerken en dan hoop ik ‘m ook dezelfde dag nog online te kunnen zetten. Stay tuned!

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Awhh dat olifantje, wat schattig! ‘t Is lang geleden dat ik naar een dierentuin ben geweest. Ik wil ook nog graag een complicatiefilmpje van mijn vakantie maken, maar het kost altijd zoveel tijd en mijn computer werkt ook niet altijd even best mee… Maar ik wil het wel graag, dus toch nog maar eens tijd voor maken denk ik!

  2. Dat olifantje! Ik smolt! Die kaketoe was ook leuk zeg :) Ben heel benieuwd naar je vlog trouwens :D