Weekend plog

Weekend plog

Ik heb wel eens weekvlogs gemaakt, maar eerlijk? Die waren best saai. Mijn doordeweekse dagen bestaan voornamelijk uit werken, werken en werken. En ’s avonds een workout doen en op de bank een film of serie kijken. That’s it! In de weekenden doe ik wel wat meer. Dus het leek mij leuk om juist dit vast te leggen. Dat heb ik afgelopen weekend gedaan, in de vorm van een plog: photo log. Kijk gezellig mee!

Mijn weekend begon natuurlijk op vrijdagavond al, maar heb toen geen foto’s gemaakt. Ik ben pas om 1 uur ’s nachts gaan slapen. De volgende dag werd ik pas om 1 uur ’s middags wakker. 12 uur geslapen! Voelde zo goed. Ik had mijn wekker niet gezet, daar is het weekend voor! En ik werd gewoon uit mezelf wekker. Twaalf uur later! Ik had het blijkbaar nodig. Ik heb ontbeten en tegelijkertijd een serietje gekeken (Fuller House!). Op vrijdag had ik eindelijk sinds weken weer eens mijn nagels gelakt en daar was ik wel weer blij mee. Het is Essie’s Loviedovie. Na het ontbijt ben ik in actiemodus gegaan en heb een workout gedaan.

Na het douchen en klaarmaken was het tijd om mijn spulletjes bij elkaar te pakken: DVDs, lekkers en spelletje, want ik ging chillen bij een vriendin! Onderweg naar haar kwam ik nog een boom met prachtig verkleurde bladeren tegen. Herfst! Ik houd van de kleuren van de herfst.

Samen hebben we heel fijn gerummicubt. Super leuk! Ik bleef ook bij haar eten en wat hoort er na het avondeten? Juist: ijs! Zo lekker! Na de spelletjes gingen we de film Catch & Release kijken. Daarna was het alweer half 12 en tijd om naar huis te gaan. Ik had niet veel geluk met mijn overstap, want de tram ie ik zou halen kwam niet opdagen en dus moest ik 20 minuten wachten op de volgende. Balen! Maar ik was om 10 voor 1 eindelijk thuis. Nog even nagepraat met vriendlief en toen naar bedje toe.

En dan zondag. Zondag was een pyjama en no makeup day! I love those days. De dag begon vroeg, half 10 was ik wakker en plofte ik met een ontbijtje op de bank. Ik besloot voor zowel een kop thee en warme chocomel te gaan. Heerlijk! Ik had op vandaag niet veel op de planning staan, behalve aan mijn bullet journal te werken. Ik gebruik sinds een maandje een bullet journal. Ik had er de behoefte aan om mijn creativiteit kwijt te kunnen. En dit kan ik mooi combineren met een planning. Omdat natuurlijk een nieuwe maand aangebroken is, was het weer tijd om de maand voor te bereiden.

En hier zie je een aantal van de bladzijdes die ik heb gemaakt. Een coverpage van de maand oktober, een gratitude list, een mooie quote, maandoverview met belangrijke data, doelen en to do’s voor deze maand en een weekoverzicht. Ik heb gekozen voor een accentkleur deze maand om het een geheel te houden. Ik heb er ook nog wat herfst doodles bijgemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat!

En dan de laatste foto van deze weekend plog. Ik heb zondagavond na het updaten van mijn bullet journal nog een aantal afleveringen Fuller House gekeken en samen met mijn vriend hebben we de laatste aflevering van Expeditie Robinson gekeken. Die hadden we gemist. Daarna heb ik het bed nog verschoond en was het toen alweer bedtijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top