What’s in my shower?

What’s in my shower?

Vandaag neem ik je mee onder mijn douche. Niet letterlijk natuurlijk! Maar ik laat je wel zien welke doucheproducten ik allemaal gebruik. Wat gebruik ik voor mijn gezicht, mijn lichaam, haar en wat gebruik ik om te scheren? Ik gebruik een mix van huismerken en wat luxere merken. Voor mij hoef ik niet per se een luxe merk te gebruiken want de huismerken of de drogisterijmerken zijn net zo goed, maar sommige luxe producten zijn toch wel erg fijn! Je leest hieronder over welk merk ik het dan heb.

Ik heb altijd een vast routine onder douche. Ik begin standaard als eerste met het reinigen van mijn gezicht. Ik gebruik daar graag een gel voor, dat is lekker makkelijk onder de douche te gebruiken. Deze van Garnier SkinActive vind ik erg fijn! Hij ruikt ook nog eens erg lekker. De pompflacon is overigens ook fijn, alleen hij is bijna leeg en dan is zo’n pompflacon toch wat onhandig. Ik gebruik na het reinigen één keer per week ook een gezichtscrub. Deze heb ik eens gekregen, volgens mij is hij van de Action, maar weet het niet helemaal zeker. Ik vind ‘m in ieder geval erg prettig! Hij doet wat ‘ie moet doen.

Na het reinigen van mijn gezicht ga ik door met mijn haar wassen. Qua shampoo gebruik ik momenteel deze van Andrélon, maar het wisselt nogal. Ik koop vaak wat er in de aanbieding is bij Kruidvat of Etos. Als ik voor een shampoo kies, dan let ik er wel altijd even op of ze er ook eentje voor meer volume hebben. Ik heb fijn haar en dat kan wel een beetje volume gebruiken. De conditioner die ik nu gebruik is ook weer zo eentje die in de aanbieding was haha. Deze van Guhl vind ik fijn! Ik verf mijn haar geregeld en dan kan ‘ie wel wat extra verzorging gebruiken.

Als mijn conditioner intrekt begin ik vaak met mijn lichaam. De scrub gebruik ik trouwens niet elke keer, alleen als ik ga scheren. Dan scrub ik eerst en ga dan aan de slag met het scheermesje. Deze scrub is van de Kruidvat (volgens mij?) en heb ik ooit eens gekregen. Ik vind hem wel oké, hij is erg grof en niet zo fijn als de scrubs die ik gewend ben. Maar ik vind het zonde om producten weg te gooien, dus ik maak het eerst op. Als laatste zeep ik mijn lichaam dan in. Momenteel heb ik deze showergelfoam van Rituals. Dit is mijn enige luxe product. Ik heb het ooit eens gekregen en sindsdien als ik mezelf even wil verwennen koop ik er weer een. Of ik vraag ’t weer voor mijn verjaardag haha! De geur van de Ritual of Sakura lijn vind ik zó lekker! ♥ Beste showergelfoam ever! Ik zeep mezelf altijd in met zo’n douchepufding, deze is van de Primark. Ik moet ‘m nodig weer eens vervangen trouwens…

En dan als laatste laat ik nog even zien wat ik gebruik om te scheren. Dit scheermesje van Wilkonson vind ik prettig werken! Hij gaat met de rondingen mee en ik heb geen scheerwondjes. Normaal koop ik van die goedkope mesjes, maar als ik dan iets te snel of onhandig aan de slag ga dan heb ik zo een scheerwondje op m’n been. Niet handig! Ik gebruik vaak de scheergel van Kruidvat zelf. Momenteel deze reisverpakking, want hij was nog niet op gegaan op vakantie.

Als allerlaatste spoel ik me nog even af en zet ik de douche uit. Tijd om me dan af te drogen, aan te kleden en op te maken! Of m’n bed in te duiken. Maar ik douche liever ’s ochtends. Gaan slapen met nat haar is namelijk geen goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top