Over mij

Hoi, welkom op mijn weblog! ♡ Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Belinda, ik ben geboren op 8 maart 1988 en groeide op in het stadje Culemborg. Ik woon sinds 2012 in Rotterdam en dat bevalt mij goed! Ik heb Bedrijfscommunicatie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en ik werk momenteel als supervisor in een callcenter voor telefonisch marktonderzoek. In Rotterdam woon ik samen met mijn lieve vriend en te dikke kater Damon. Ik kan erg genieten van een Netflix & chill dag, maar ben ook altijd in voor leuke uitjes, zoals naar bioscoop, lekker uiteten gaan, midgetgolfen, sauna bezoeken en uiteraard shoppen. Mijn hobby’s zijn series en films kijken (voornamelijk via Netflix), bloggen, foto’s maken, aan mijn bullet journal werken en sporten, want ik hou van het voldane gevoel wat je krijgt na het sporten!

Mijn weblog BelindaPol.nl ben ik in 2009 begonnen. Toentertijd begon ik als persoonlijke blog waar ik onder andere deelde hoe het ging op mijn stage, maar in 2011 kreeg ik een enorme nagellakobsessie en maakte ik veel posts over nagellak. Inmiddels ben ik weer wat meer persoonlijke artikelen gaan schrijven, omdat ik naarmate ik ouder ben geworden andere interesses heb gekregen. Ik vind nagellak en make-up nog steeds leuk, maar ik voel niet meer de behoefte om elk lakje en makeupje te hebben die er is.

Momenteel schrijf ik op mijn blog BelindaPol.nl over leuke dingen die ik doe, zoals mijn vakanties en andere uitjes, maar ik plaats ook gewoon posts over mijn dagelijks leven. Dingen die er op dat moment in mij omgaan of wat ik meemaak. Wat je hier ook af en toe zal vinden zijn artikelen over beauty en fashion, zoals bijvoorbeeld shoplogs, make-up video’s. Waar ik ook over blog is over sporten en andere lifestyle onderwerpen. Mijn blog is vrij divers en persoonlijk. De titel van mijn blog – Just follow your heart ♥ – past ook goed bij mijn blog, omdat ik blog over datgene wat ik op dat moment leuk vindt, of wat ik gewoon graag wil delen. Het is daarnaast ook mijn favoriete quote die mij altijd al heeft aangesproken.

Ik heb in de loop der tijd wel een hoop content verwijderd van BelindaPol.nl, vanwege twee redenen: ruimtegebrek op mijn domein en het feit dat sommige content echt niet meer online kon blijven staan. Dus sommige oude artikelen zijn niet meer te vinden, maar een hoop nagellak swatches staan er nog, net zoals een oude 30 Day Nail Challenge en natuurlijk nog een hoop persoonlijke berichten.

Veel plezier!