Over mij

Hoi, welkom op mijn weblog! ♡ Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Belinda, ik ben geboren op 8 maart 1988 en groeide op in het stadje Culemborg. Ik woon sinds 2012 in Rotterdam en dat bevalt mij goed!

Ik heb Bedrijfscommunicatie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en ik werk momenteel als Customer Support Professional in een Rotterdams softwarebedrijf. Ik ben al sinds 2011 samen met mijn lieve vriend en we hebben een (te dikke) kater genaamd Damon als huisdier.

Ik kan erg genieten van een Netflix & chill dag, maar ben ook altijd in voor leuke uitjes, zoals naar de bioscoop gaan, lekker uiteten, midgetgolfen, de sauna bezoeken en uiteraard lekker shoppen. Mijn hobby’s zijn series en films kijken (voornamelijk via Netflix én Disney+!), (digitaal) tekenen, bloggen, foto’s maken, aan mijn bullet journal werken en wandelen.

Mijn weblog BelindaPol.nl ben ik in 2009 begonnen. Toentertijd begon ik als persoonlijke blog waar ik onder andere deelde hoe het ging op mijn stage, maar in 2011 kreeg ik een enorme nagellakobsessie en maakte ik veel posts over nagellak. Inmiddels ben ik weer wat meer persoonlijke artikelen gaan schrijven, omdat ik naarmate ik ouder ben geworden andere interesses heb gekregen. Ik vind nagellak en make-up nog steeds leuk, maar ik voel niet meer de behoefte om zoveel nagellak en make-up te kopen.

Momenteel schrijf ik op mijn blog BelindaPol.nl over de dingen die ik doe en meemaak. Wat je hier ook zal vinden zijn artikelen over mijn bullet journal, want ik vind het heerlijk om daarin te werken. Daarnaast plaats ik ook andere artikelen, zoals over beauty, lifestyle, sporten, etc. De titel van mijn blog – Just follow your heart ♥ – past goed bij mijn blog, omdat ik blog over datgene wat ik op dat moment leuk vind, of wat ik gewoon graag wil delen. Het is daarnaast ook mijn favoriete quote die mij altijd al heeft aangesproken.

Ik heb in de loop der tijd wel een hoop (oude) content verwijderd van BelindaPol.nl. Dit omdat het niet meer bij mij paste en ik graag een blogopruiming wilde hebben. Ondanks dat staat er alsnog genoeg te lezen op.

Dus veel plezier!