Over mij

Hoi, welkom op mijn weblog! ♡ Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Belinda, ik ben geboren op 8 maart 1988 en groeide op in het stadje Culemborg, Gelderland. Ik woon inmiddels sinds 2012 in Rotterdam en dat bevalt mij goed!

Ik heb de studie Bedrijfscommunicatie gedaan aan de Hogeschool Utrecht, in juli 2012 heb ik mijn diploma gehaald en ik mag mezelf inmiddels Bachelor of Communications noemen. Op dit moment werk ik als Customer Support Professional in een Rotterdams softwarebedrijf. Ik ben al sinds 2011 samen met mijn lieve vriend en we hebben samen een (te dikke) kater genaamd Damon als huisdier.

Ik kan erg genieten van een Netflix & chill dag waarin ik weer een aantal afleveringen van een serie aan het bingewatchen ben. Maar ik ben ook altijd in voor leuke uitjes, zoals gezellig naar de bioscoop gaan, lekker uiteten, lol hebben tijdens bijvoorbeeld midgetgolfen, bowlen of joules de boulen, ontspannen de sauna bezoeken en uiteraard (beauty-, kleding-, gadgets) shoppen. Mijn hobby’s zijn series en films kijken (voornamelijk via Netflix én Disney+!), (digitaal) tekenen, bloggen, foto’s maken, aan mijn bullet journal werken en heerlijk wandelen.

Mijn weblog BelindaPol.nl ben ik in 2009 begonnen. Toentertijd begon ik als persoonlijke blog waar ik onder andere deelde hoe het ging op mijn stage, maar in 2011 kreeg ik een enorme nagellakobsessie en maakte ik veel posts over nagellak. Inmiddels ben ik weer wat meer persoonlijke artikelen gaan schrijven, omdat ik naarmate ik ouder ben geworden andere interesses heb gekregen. Ik vind nagellak en make-up nog steeds leuk, maar ik voel niet meer de behoefte om zoveel nagellak en make-up te kopen.

Momenteel schrijf ik op mijn blog BelindaPol.nl veel over mijn bullet journal en andere creatieve uitspattingen. Verder vind je hier ook artikelen over de dingen die ik doe en meemaak en artikelen over onder andere beauty, lifestyle, sporten, etc. Ik blog eigenlijk vooral over datgene wat ik op dat moment leuk vind, of wat ik gewoon graag wil delen.

Ik heb in de loop der tijd wel een hoop (oude) content verwijderd van BelindaPol.nl. Dit omdat het niet meer bij mij past en ik graag een blogopruiming wilde hebben. Ondanks dat staat er alsnog genoeg te lezen op.

Dus veel plezier!

Back to top