Mijn ideale Leeshoekje

Mijn ideale Leeshoekje

Na een lange, drukke dag op het werk is er niets waar ik meer naar verlang dan thuiskomen en even helemaal ontspannen. Het is het moment waarop ik de hectiek van de buitenwereld achter me laat en me volledig kan focussen op mezelf. Ik kan op verschillende manieren even helemaal ontspannen, bijvoorbeeld door te haken, te lezen maar ook het spelen van de Sims 4. Lezen én de Sims 4 spelen? Het lijkt compleet verschillend, maar ik heb een manier gevonden om ze subtiel in elkaar te laten overvloeien. En dat begint allemaal met mijn perfecte leeshoekje, dat ik zelfs in de virtuele wereld van de Sims 4 heb nagebouwd.

Mijn perfecte leeshoekje

Bij het thuiskomen werp ik altijd even een blik op mijn knusse leeshoekje. Een comfortabele fauteuil met kussens en een zacht dekentje, naast me een mooie plant en een tafeltje met een kop thee en snacks. Het liefst heb ik ook een enorme boekenkast ernaast staan met al mijn favoriete boeken, maar ik lees graag vanaf een ereader en ebooks kan ik nogal lastig uitstallen. Dit is een plek waar ik me meteen op mijn gemak voel en waar ik even kan ontsnappen aan de drukte van de dag. 

De Sims 4 en creatieve uitlaatklep

Hoewel ik dol ben op lezen, voel ik soms ook de behoefte om mijn creatieve geest te laten floreren. En dat is waar de Sims 4 om de hoek komt kijken. In deze virtuele wereld kan ik mijn eigen wereld creëren, inclusief mijn eigen huis én ideale leeshoekje (met boekenkasten!). Ik kan experimenteren met verschillende meubels, kleuren en decoraties om zo een perfecte replica van mijn eigen leeshoekje te maken. Het is een creatieve uitlaatklep die me ontspant en inspireert, terwijl ik tegelijkertijd een beetje speelplezier heb.

Een unieke samensmelting

Wat zo bijzonder is, is dat mijn voorliefde voor lezen en de Sims 4 uiteindelijk samenkomen in mijn eigen virtuele leeservaring. Ik kan me in de comfortabele fauteuil in de echte wereld nestelen met een goed boek, terwijl mijn Sims-personage hetzelfde doet in de virtuele wereld. Het is een unieke manier om twee werelden te combineren en te genieten van zowel de rust van het lezen als het plezier van het spel.

GIVEAWAY! [GESLOTEN!]

Nu kan ik dit ideale leeshoekje nog idealer maken met de komst van de Sims 4 Leeshoekje kit. En van EA mag ik één van jullie blij maken met een code voor deze kit! Wat je hiervoor moet doen is simpelweg hieronder een comment achterlaten dat je meedoet met de giveaway. Vergeet hierbij niet je e-mailadres te vermelden! Je kunt ook meedoen op Twitter. Retweet dan onderstaande tweet en reageer onder de tweet met de hashtag #BookNookKit

De giveaway loopt tot en met 16 juni. De winnaar zal ik 17 juni gaan loten en ontvangt dan een mailtje of DM op Twitter. 

Veel succes!

PS: De winnaar is inmiddels bekend gemaakt en heeft bericht gehad!

Foto credits: EA – Dit artikel bevat een samenwerking.

2 gedachten over “Mijn ideale Leeshoekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten