Augustus in foto’s

Augustus in foto’s

Een persoonlijke blog is geen persoonlijke blog zonder een foto-overzicht van de afgelopen maand, toch? Dus dat is precies wat ik vanaf deze maand wil delen. Een soort fotodagboek waarin ik jullie meeneem in hoe mijn afgelopen maand eruit zag, wat ik zoal gedaan heb en wat voor leuks ik heb vastgelegd op camera.

De maand begon nog met een weekje vakantie. Eind juli hadden mijn vriend en ik twee weken vrij. De eerste week zat er alweer op en de eerste week van augustus was onze tweede week vrij. We hebben veel leuke dingen gedaan, zoals Rotterdam Reggae festival, dagje sauna, lekker geshopt en een dagje naar het strand geweest. Het was fijn om even bij te komen van het werk en even op te laden. Bovenstaande foto’s zijn van ons dagje naar Hoek van Holland strand.

Na het vele lezen, continu opnieuw insmeren met zonnebrand, fruit eten, mensen kijken en in het zeewater afkoelen, was het tijd om de stranddag af te sluiten met lekker eten en een softijsje met spikkeltjes. Zo’n softijsje blijft lekker, hoe oud je ook bent!

Onverwachts ging ik een nachtje logeren bij mijn moeder en mijn nichtje. Mijn nichtje Eva verzamelt van die mini Lego bouwpakketten van dieren. Zij had er zelf niet zo’n zin in om ze in elkaar te zetten, dus tante Belinda mocht aan de slag. Zo leuk om af en toe weer even met Lego te spelen. Je kan zulke leuke dingen maken, zoals dus deze vis en het hondje (hoe erg lijkt deze op Pluto?!).

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met haken. In het begin vooral kleine projecten om alle steken onder de knie te krijgen. Maar de laatste tijd heb ik veel patronen gekocht via Etsy en heb ik echt leuke knuffeltjes gehaakt, al zelf ik het zelf! Ik ga er nog een post over wijden, maar dit zijn de haakprojecten waar ik in augustus mee bezig ben geweest. Dat schattige eendje met het zwembandje om is echt één van mijn favorieten zo ver! Op de linker foto zie je de start van een nieuw project. In de reacties mag je raden wat het gaat worden (of nou ja, wat het inmiddels is geworden).

Foto’s van onze kat Damon kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Op de foto links zie je waar meneertje de commandant het liefst ligt. Schijnbaar ligt het televisiemeubel een stuk lekkerder (en koeler?) dan de grond of zijn doosjes. Soms ligt ‘ie er zo opgerold voor dat ik de televisie niet eens aan krijg. Dan ligt hij dus precies voor de sensor. Op de foto rechts zie je ‘m in de keuken in de klaagmodus, hij had honger.

Het was zulk lekker weer in augustus. Dus op zo’n lekkere warme zaterdag besloten mijn vriend en ik om naar de Kralingse plas te gaan met een kleedje, wat lekkers, mijn ereader en daar te genieten en af te koelen in de Kralingse plas. Het was fijn! Op de rechterfoto zie je mijn verslaving van de zomer: Coca Cola zero vanilla! Ik probeer het nu niet meer te halen, maar ik kan er zo van genieten. Als het warm is buiten, lekker koud blikje cola openmaken en dan die eerste slok te nemen.. oeh ja.

Sinds een paar maanden ga ik elke dag weer naar kantoor. Ik werk af en toe een dagje thuis, maar voornamelijk op kantoor. In het begin was het weer even wennen om vroeger op te staan, snel te douchen, aan te kleden, op te maken, te ontbijten en de deur uit te gaan. Maar inmiddels zit het weer helemaal in mijn routine. Hoewel het soms wel moeilijk blijft om vroeg op te staan, vooral als je net vakantie hebt gehad. Deze twee foto’s zijn ‘s ochtends genomen, onderweg naar de tramhalte. De eenden liggen ‘s ochtends nog lekker te tukken, terwijl ik me haast om op tijd de tram te halen en naar werk te gaan. Verschil moet er wezen.

In het lange weekend dat mijn vriend op Lowlands aan het genieten was, moest ik helaas gewoon werken (die vrijdag en maandag dan). Maar ondanks dat heb ik ook genoten zoals je op de foto’s kan zien. Vrijdagavond trakteerde ik mezelf op een Brammetje om het weekend home alone te vieren. Ik moet zeggen dat het op donderdagavond (toen hij nét weg was) wel fijn was, maar op vrijdag had ik alweer zoiets van: wanneer komt ‘ie weer terug? Het is wel saai zo zonder hem. Is ook eigenlijk niet zo gek; we zijn al 11,5 jaar samen en ik heb nog nooit een lang weekend zonder hem alleen thuis gezeten. De foto rechts toont mijn laatste verslaving. Sinds een tijdje probeer ik koffie te drinken. Ik ben begonnen met ijskoffies. Deze van de Starbucks is zó lekker! 

Al jaren sport ik lekker thuis. Ik rol mijn fitnessmatje in mijn kamertje uit, pak er gewichtjes bij, zet een YouTube workoutfilmpje aan en ik ga lekker aan de slag. Toch ben ik eind van de maand overstag gegaan. Ik heb een sportschoolabonnement afgesloten. De reden waarom ik nu toch weer naar de sportschool ga is omdat daar meer gewichten zijn. Thuis kan je ook niet alles kwijt. Naast de vele gewichten hebben ze in de sportschool ook allerlei andere apparaten, waaronder de cardio-apparaten. Die miste ik wel! Dus ik ben weer lekker naar de sportschool aan het gaan en het bevalt me goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten