December in foto’s

December in foto’s

Vorige week deelde ik hoe mijn november was in foto’s en vandaag laat ik zien hoe december was. Ik heb veel foto’s moeten doorspitten en had er nog veel meer kunnen delen, maar besloot het bij deze te laten. Anders werden het er wel erg veel! Dus de laatste foto’s van 2022, here we go.

De maand begon natuurlijk met het eindelijk kunnen openmaken van de eerste vakjes van mijn adventkalenders. In de november in foto’s deelde ik al welke kalenders ik had en wat ik ervan vond. Ik heb mijn vorige adventkalenders (van 2020 en 2021) gedeeld op Instagram. Ik maakte elke dag een vakje open op video maar ik voelde dat dit jaar niet helemaal. Ook omdat het elke dag toch redelijk hetzelfde is. Gewoon thee en chocola. Dus heb dat niet gedaan. Wel zal ik op één van de Pickwick tea topics antwoord geven: ik drink elke dag rooibos thee, vind ik ook in december erg lekker, maar welke thee ik ook graag in december of het najaar drink is autumn storm. Precies degene die in dit vakje zat! Oh en de rechterfoto heeft geen uitgebreide uitleg nodig toch? I love chocoladekruidnoten! En al helemaal als snackje tijdens het tekenen (of lezen, haken, Netflixen).

Mijn vriend en ik gingen naar de bioscoop. We hebben de film The Menu gezien, erg vermakelijke film. In het begin moest ik erg inkomen, maar uiteindelijk werd hij goed en zelfs ook spannend. Na de film had ik niet direct zin om naar huis te gaan, dus besloten we nog wat te drinken in de stad. Na twee lekkere cocktails werden de tafeltjes en stoelen aan de kant gezet en werd er ruimte gemaakt voor de dansvloer, drankjes werden dus dansjes! Het was een gezellige avond met z’n tweetjes <3

De sportschool waar ik altijd naartoe ga was dicht voor twee weken voor een renovatie/nodige upgrade, dus ik moest naar andere locaties uitwijken. Hier was ik in de Sportcity op de Lijnbaan, toch wel even anders dan mijn eigen fijne locatie, maar ik had wel leuk uitzicht op de shoppende mensen. De rechterfoto stelt niet veel voor. Ik lag op een avondje lekker in bed Animal Crossing New Horizons te spelen toen zo’n bewoner van mijn eiland met deze tekst kwam. Momenteel neem ik wat meer rust van werk en dit was weer een goede reminder. Neem tijd om te ontstressen!

Bij de maand december hoort natuurlijk een kerstboom en kerstversiering. De linkerfoto toont een deel van de kerstversiering op mijn werkkamertje. Hier was ik aan het werk met een theetje en geurkaarsje aan! De rechterfoto toont onze kerstboom van 2022. Ik was er weer blij mee, maar op 2 januari was ‘ie ook snel weer afgetuigd en opgeruimd.

Links zie je een nieuw shirtje wat ik gekocht heb in de stad en zie je dat Damon ook graag even in de spotlights wil staan. Eén van de boeken die ik in december heb gelezen is de nieuwste van Thomas Olde Heuvelt. Ik heb het wel vaker over hem gehad volgens mij, maar als je nieuw bent: dit is één van mijn favoriete schrijvers. Hij schrijft thrillers en horrors en tot nu toe al zijn boeken zijn goed! Toen ik zijn nieuwste boek November kocht hoorde ik dat Thomas op 3 december in boekhandel Donner kwam om te signeren en daar móest ik natuurlijk heen. Rechts zie je dan ook het resultaat. Ik ga nog een boekenupdate plaatsen met de boeken die ik in het laatste deel van 2022 heb gelezen, maar bij deze alvast een spoiler: super goed boek! Aanrader!

Ik moest in de stad zijn om cadeautjes te kopen en besloot naar de Starbucks te gaan en een cappuccino te kopen. Ben er eerlijk gezegd nog niet zo vaak geweest, maar ik heb het ook meegemaakt hoor! Ze hebben mijn naam verkeerd geschreven, haha. Ik heet tegenwoordig Benena. Niets fijner om na een bezoekje aan de stad op de bank te ploffen toch? Nou het werd nog fijner want ik merkte dat er een nieuw seizoen van Emily in Paris op stond! Heerlijk. Ik heb ‘m in 2 dagen uitgekeken.

Het was jullie vast ook niet ontgaan, maar het was kóud in december. Ik heb daar wat foto’s van gemaakt. Als je je goed inpakt (sjaal om, handschoenen aan, muts op) dan vond ik het wel gaan! Alleen toen het later ook nog zo glad werd ben ik wel onderuit gegaan. Blauwe plek op mijn bips, haha. Dat was wel wat minder aan het koude weer. Maar de natuur met een laagje ijs was wel mooi om te zien.

Mijn vriend moest voor de kerstlunch op kantoor iets maken en ik besloot voor hem dat lekkers te maken. Ik ging voor iets makkelijks én lekkers te gaan, namelijk appelflappen! Ze waren goed gelukt en vielen in de smaak bij zijn collega’s.

Knuffeltjes haken heb ik niet veel gedaan in december, ik had eerder zin om lekker te lezen. Maar toch heb ik één knuffeltje gemaakt, namelijk dit schattige rendiertje voor de schoonmoeder. Hij is cute toch?! Rechts mijn kerstavondoutfit, lekkere comfi coltrui en een glitterbroek. Op Kerstavond ging ik naar mijn schoonouders, lekker kletsen en eten.

Eerste en tweede kerstdag vierden we samen. We hebben niet veel bijzonders gedaan, gewoon even lekker met zijn tweeën genieten. Ik heb ook niet uitgebreid gekookt. Links zie je een niet al te fotogenieke ovenschotel met bloemkool, gehakt en krieltjes. Het was erg lekker! Met Oud & Nieuw hebben we ook niets bijzonders gedaan. Oliebollen en appelbeignets gegeten, Netflix gekeken en zelfgemaakte cocktails gedronken. Heerlijke start van het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten