Werkkamer make-over met foto op forex

Werkkamer make-over met foto op forex

Afgelopen jaar vond ik het tijd om mijn werkkamer slash kledingkamer slash hobbykamer een make-over te geven. Ik begon met het verven van de muur, roze natuurlijk! Dat vrolijkte de boel meteen op. Daarna bestelde ik deuren voor mijn Ikea Pax kledingkasten en heeft mijn vriend deze bevestigd. Ik hing mijn spiegel op en heb alle spullen in mijn kamer uitgezocht en opnieuw ingedeeld in de kasten. Nu restte nog iets voor aan de muur, want deze was nog zo kaal. Nou daar hangt inmiddels wat op, namelijk een foto op forex!

Foto op forex kwam binnen! Damon moest het even inspecteren en kijken of de foto’s wel mooi geworden zijn (vooral die van hemzelf natuurlijk).

Foto op forex

Via Fotofabriek heb ik een foto op forex laten afdrukken. Ik kon niet kiezen uit één foto dus besloot ik een collage te maken en deze te laten afdrukken. Ik had nog niet eerder van forex gehoord, maar forex bestaat uit een geschuimde kunststofplaat, ook wel pvc genoemd. Het materiaal is echt super licht! En een voordeel van forex is dat alle kleuren goed tot zijn recht komen en dat je geen spiegeling hebt. Het resultaat is ook echt prachtig! Je kunt bij Fotofabriek een foto op forex maken in verschillende formaten, maar je kunt ook verschillende vormen, cijfers en letters laten uitsnijden, bijvoorbeeld een hartje. Oftewel een prima optie als je lekker creatief wilt zijn met je wanddecoraties.

Het bestel- en maakproces bij Fotofabriek ging eenvoudig. Je werkt namelijk in een online editor. Hierin kun je het project ook gemakkelijk opslaan en er later weer in werken. In de online editor kon ik de vooraf gemaakte fotocollage selecteren en plaatsen. Ik zag direct hoe het eruit kwam te zien. Ook gaf de editor aan dat er een witte rand om de afbeelding kwam te staan, omdat ik deze dan net niet goed in het raster had geplaatst. Ik wilde rondom de afbeelding geen witte rand dus heb ik de foto goed gezet in het raster. De witte randen die je wél ziet tussen de foto’s in heb ik zelf gemaakt bij het samenstellen van de fotocollage.

De foto op forex op mijn werkkamer, nu nog tegen de muur, maar inmiddels hangt deze. Op de rechter foto zie je dat er geen reflectie te zien is en zie je de kwaliteit van de foto’s. Super mooi!

Ophangen

Ik bestelde de foto op forex en echt binnen 24 uur werd deze al gedrukt. Doordat er een Sinterklaasweekend tussen zat moest ik nog even een paar dagen langer wachten, maar mijn foto op forex werd snel bezorgd door DHL en staat nu te pronken in mijn werkkamer. Ik moet alleen nog even goed bepalen waar ik ‘m in mijn werkkamer ophang (en mijn vriend even lief aankijken of hij even wil helpen met kijken of ‘ie wel recht hangt). Ophangen gaat trouwens vrij eenvoudig met het plaksysteem, maar je kunt ook kiezen voor een zwevend ophangsysteem.

De service van Fotofabriek vond ik weer fantastisch, ze zijn een aanrader als je op zoek bent naar mooie wanddecoratie, maar ook als je fotoboeken, agenda’s, kalenders of bijvoorbeeld je kerstkaarten wilt maken. Door de foto op forex is mijn werkkamer nu helemaal af!

Dit artikel bevat een gekregen product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten