November in foto’s

November in foto’s

Ik ben een beetje laat met het delen van mijn foto’s voor de maand november, het is tenslotte alweer januari! Maar hé, beter te laat dan nooit zeggen ze. Hierna zal ik ook snel mijn foto’s voor de maand december delen en dan ben ik weer up to date.

Ik begon de maand meteen in de sportschool. Hier draag ik een nieuw sportshirtje, namelijk die van m’n werk. Meteen even promotie gemaakt haha. Ik vind het heerlijk om mijn workout te beginnen op de fiets, met m’n E-reader erbij om een boekje te lezen. Daarna ga ik aan de gewichten of doe ik een soort HIIT cardio workout. De laatste tijd vind ik het ook een uitdaging om op de loopband te lopen met een helling en dan steeds de helling met een procent ofzo te verhogen. Goed voor de beentjes!

Foto’s van deze ondeugd mogen eigenlijk niet ontbreken toch? Dus bij deze. Damon houdt ervan om in doosjes te zitten, zo ook in de doos waar de nieuwe schoenen van mijn vriend in zaten. En de rechterfoto is te schattig. De ene poot in de lucht, de andere gestrekt over zijn ook weer gestrekte achterpoot. Hoe kunnen ze toch zo liggen? Acrobaatje.

Even twee random foto’s naast elkaar. De linkerfoto tijdens een momentje met mezelf in het Bijenkorf koffiecafé en de rechter van het zonnetje op de Noordsingel. Ik probeer wat vaker alleen ergens wat te eten en te drinken en de beste manier om mezelf dan te entertainen is om te lezen.

Ik wilde zelf kruidnootjes maken en besloot dat gewoon te doen. Moet wel zeggen dat dit gewoon een deegrol is van de Albert Heijn, dus ik heb ze niet helemaal from scratch gemaakt. Ze zijn echter wel goed gelukt! De ene batch was misschien net even iets meer verbrand dan de andere… maar goed.

De twee haakprojectjes van deze maand: een giraffe en een konijntje. Beide zijn zo goed gelukt en zo schattig! De giraffe staat te pronken op kantoor en het konijntje staat te pronken bij een collega van mijn vriend.

Het is nooit te vroeg voor warme chocomelk toch? En ook niet als deze in een kerstmok zit toch? Heerlijk! De zonsondergang was mooi en daar moest ik ook even een foto van maken.

Bijna december dus ook bijna weer adventtijd! Dit waren mijn adventkalenders voor 2022. Eentje van Olala (een chocoladezaak hier in de buurt, ze hebben echt de beste chocola!!) en eentje van Pickwick. Ik heb ze inmiddels beide al open gemaakt en kan nu ook meteen zeggen wat ik van de kalenders vond. Vooral die van Olala vond ik erg lekker! Elke dag een ander chocolaatje of bonbon om van te smullen. De Pickwick kalender bevatte elke dag twee theezakjes en een tea topic vraag in kerstsfeer. Ook leuk! Vooral gecombineerd, dus een kopje thee van die dag met het chocolaatje erbij van die dag. Olala zal ik volgend jaar, of nouja dit jaar dus, zeker opnieuw kopen!

In mijn blogartikel over mijn sieraden benoemde ik de shop Luar Biasa Jewellery van mijn lieve collega Kirsten al, waar ik een super mooie hanger van heb gekocht. Maar in november kocht ik weer een mooi sieraad bij haar, namelijk dit mooie armbandje. Kirsten pakt de brievenbuspakketjes altijd zo leuk in en zelfs met een kleinigheidje erbij. Te mooi om uit te pakken! Ik ben weer helemaal blij met mijn nieuwste sieraad!

In november moest ik helaas met Damon weer naar de dierenarts. Niet voor de jaarlijkse controle, maar omdat ie een paar dagen lang niet at, heel veel overgaf en ook erg futloos was. Dus ging ik naar de dierenarts. Er werd met veel moeite bloed afgenomen (het is een vrij lastige patiënt, wilt echt niet stilzitten!) en dat werd opgestuurd naar het lab. De dag erna belde de dierenarts met de uitslag: alvleesklierontsteking. Mond vol en het woord alleen al is goed voor galgje. Maar gelukkig kan Damon daar goed van herstellen. Hij kreeg bij de dierenarts vocht en medicatie om de misselijkheid te stoppen en eentje om eetlust op te wekken en daarna at ie weer! De weken erna knapte hij met behulp van de medicatie goed op en werd ie weer zichzelf, gelukkig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten