September in foto’s

September in foto’s

Er is alweer een maand voorbij gevlogen, dat betekent dat het ook weer tijd is om te laten zien hoe mijn afgelopen maand was. September was een aparte maand, eentje waarin ik mezelf even tegenkwam. Maar wel een maand waarin ik aardig wat leuke dingen heb gedaan. Ik laat het je vandaag zien!

Begin september kocht ik de allereerste zak chocolade kruidnoten van het jaar. Ik kon ze gewoon niet weerstaan en het maakt mij echt totaal niet uit welke maand van het jaar het is. Ik kan deze dingen altijd wel eten. Vooral als je lekker op de bank zit met een dekentje en een goed boek. Zoals dit boek. In september heb ik in totaal 4 boeken uitgelezen. Binnenkort deel ik wel weer welke boeken dat zijn, maar hier alvast een kleine sneak peek. 

Af en toe, als ik het niet vergeet, te gehaast ben of er gewoon zin in heb, maak ik een liftselfie in het kantoorpand. Ik vond m’n outfit van deze dag te leuk om er niet even een fotootje van te maken. Hier kon ik nog zonder jas de deur uit. Rechts zie je Damon, als een echte gentleman met de pootjes over elkaar. Dit was ‘s ochtends voordat ik de deur uit wilde gaan. Ik moest hier ook even een foto van maken, te schattig gewoon! <3

Ook in september ben ik weer lekker gaan sporten. Ik begin mijn workouts altijd op de fiets met mijn ereader erbij. Zo gaat de tijd op de fiets sneller én kan ik meteen verder lezen in die spannende en leuke boeken. Mocht je je dus afvragen hoe ik opeens 4 boeken in een maand heb gelezen, terwijl ik de laatste jaren nauwelijks 1 boek in de maand kon lezen, nou zo dus, haha. De laatste helft van de maand ben ik wel wat minder intensief gaan trainen. Mijn lijf heeft me een signaal gegeven dat ik even wat rustiger moet doen. Dus daar luister ik naar. Ik doe nu na het fietsen een korte total body krachttraining, daarna stretch ik en ga ik lekker weer naar huis.

Ik heb sinds begin september een Nespresso apparaat met een melkopschuimer erbij. Ja, je leest het goed. Als je me al langer kent, dan weet je dat ik een theeleut ben. Ik dronk nooit koffie. Toch ben ik eraan gaan wennen, ik dronk steeds meer ijskoffies en besloot nu een koffieapparaat aan te schaffen waarmee ik lekkere cappuccino’s en latte macchiato’s mee kan maken. Na wat research en een bezoekje aan de Nespresso winkel werd het een Nespresso CitiZ & Milk. Met daarbij een welkomstpakket van 150 cups. Ik kan even vooruit! 

Hier even twee random foto’s. Deze zijn niet op dezelfde dag gemaakt. De linker foto is namelijk van toen ik in het weekend ‘s ochtends naar de sportschool wandelde en de rechter foto is van mij ‘s ochtends op een doordeweekse dag dat ik mezelf naar de tram haastte. Het zonnetje scheen hier nog zo lekker en ik had niet eens een jas aan! 

Halverwege september ging ik met één van mijn beste vriendinnen naar de bioscoop voor een Harry Potter marathon. De laatste twee films (Harry Potter & the Deathly Hallows part 1 en 2) draaiden namelijk in 4DX in Pathé en we wilden graag samen eens 4DX meemaken. Dus gingen we gewoon naar beide films. De eerste draaide om 10:00 uur ‘s ochtends en de tweede 30 min nadat de andere was afgelopen om 13:00 uur. Het was een hele ervaring, een bioscoopfilm in 4DX, maar voor mij hoeft het niet per se nog eens, haha. Op de foto rechts zie je de Nintendo Switch die ik na tijden er weer eens bij heb gepakt. Mijn vriend en ik spelen sinds kort samen het spelletje Stardew Valley, waarin we beiden een boerderij bijhouden. Ik speelde dit spelletje ook al eens op de computer, maar op de Switch is het toch fijner, zo kun je bijvoorbeeld lekker in bed cozy spelletjes spelen. 

Ik wilde lekker even mijn hoofd leeg maken met een grote wandeling en besloot naar het Kralingse Bos te wandelen. Eenmaal in het bos/bij de Kralingse plas, maakte ik wat foto’s, zoals deze twee. Het begint echt herfst te worden!

Ook deze twee foto’s maakte ik in het Kralingse Bos. Het was zoals je ziet heerlijk nazomers/herfstweer. Na de wandeling deed ik snel wat boodschappen. Thuis plofte ik op de bank en kwam daar niet meer vanaf.

Mijn haar was weer toe aan een verfbeurt, dus ik ging weer naar de kapper. Gelukkig hadden ze last-minute nog een plekje voor mij, want mijn kapper zit al aardig vol voor dit jaar! Ik besloot mijn haar een herfstig kleurtje te geven en te gaan voor koper. Het is zó mooi geworden! Ik ben er echt enorm blij mee. Zoals altijd weer prachtig gedaan door de lieve mensen bij The Color op de Hoogstraat in Rotterdam. 

Ik was aan dit beertje in augustus eigenlijk al begonnen, maar na een klein stukje te hebben gehaakt was ik het toen weer even zat. Ik begon er eind september weer aan en maakte dit beertje in drie dagen compleet af. Met alle lichaamsdelen haken, vullen en in elkaar naaien. Het resultaat is weer zo schattig geworden! 

De laatste foto’s die ik met je deel zijn ook op de laatste dag van september gemaakt. Ik kocht namelijk drie nieuwe boeken. Ik heb een ereader waarop ik mijn boeken lees, maar af en toe zwicht ik toch om een boek te kopen. En deze drie kon ik écht niet laten liggen. Het huis heb ik trouwens ook weer herfstig versierd, met wat paddenstoelen en pompoentjes hier en daar. De kaarsjes gaan ook weer aan, voor extra gezelligheid en een beetje warmte. Hoe cozy om dan op de bank een boekje te lezen terwijl de kaarsjes aan staan en je een lekker kopje thee of latte drinkt. Heerlijk! Kom maar door met de herfst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten